>

İZMİR İŞ DÜNYASI MİLLİLERİ KUTLADI

İZMİR İŞ DÜNYASI MİLLİLERİ KUTLADI

İZMİR İŞ DÜNYASI MİLLİLERİ KUTLADI

Avrupa Voleybol Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli takımını kutlayan izmir iş dünyasının temsilcileri, Cumhuriyetimizin 100. yılında en anlamlı hediyeyi armağan ettiklerini söyledi.

İzmir iş dünyası temsilcileri,Avrupa Voleybol Şampiyonu olan Kadın Voleybol Milli takımını kutladı. Kadınların imkan verildiğinde başaramayacakları hiçbir şey olmadığına dikkat çeken İzmir iş dünyasının  STK temsilcileri, kadın voleybol milli takımının  gösterdiği güçlü duruşunu ve başarısına kutladılar.

ATATÜRK'ÜN PAYI

BASİFED Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kasalı Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, 100 yıl önce kurduğu Cumhuriyet ile çağdaş bir Türkiye yaratma hedefini belirledi ve bu alanda birçok devrime imza attı. çağdaşlığın  en önemli göstergesi olan kadınların hayatın  her alanında görünür olması için de çok çalıştı. İşte bu kazanımlarımız neticesinde bugün kadınlarımız  voleybolda da dünya şampiyonluğunun ardından Avrupa şampiyonluğunu elde ettiler. Bu başarıda kadınlarımızın  azmi ve cesareti kadar Mustafa Kemal Atatürk'ün bu topraklara ektiği tohumlarında payını  unutmamamız  gerekiyor" ifadelerini kullandı.

MiNNETTARIZ

Kadınlar Voleybol Milli takımını kutlayan İZİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Betül Sezgin, "Kızlarımız bu başarısı ile tüm Türkiye'nin gururu oldu. Türkiye Cumhuriyeti'nin100. yılını  kutladığımız bu özel dönemde, başarılarıyla aydınlık bir geleceğe katkı sağladıkları  için tüm kızlarımıza minnettarız" dedi.

DÜNYAYA GÖSTERDiLER

EGİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı  Şahika Aşkıner ise, "Türk Kadın Voleybol Takımımız Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında  hem Atamıza hem de Türk halkına en büyük, en anlamlı hediyeyi armağan etti. Cinsel tercihleri, kısa şortlar ile eleştirilen bu dev kadınlar ülkemizdeki yüzlerce erkek futbol kulübünün dünyada gösteremediği başarıyı gösterdi" diye konuştu.